Landmanshof 95, 3342 XE Hendrik-Ido-Ambacht 06-20304713 info@stervillage.nl

Informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Ster Village? Wij kunnen u helpen met het realiseren van de ideale tuinomgeving. Ster Village is een modern bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en monteren van verschillende soorten buitenverblijven en exclusieve tuinmeubelen. Wij hebben enkel vakkundige medewerkers in dienst en kunnen u dan ook uitstekende kwaliteit garanderen. In ons portfolio kunt u voorgaande klussen bekijken. Als u benieuwd bent naar wat wij voor u kunnen betekenen kunt u een advies gesprek aanvragen of contact met ons opnemen.

Wij verkopen en monteren blokhutten, veranda’s, buitenverblijven en tuinmeubelen aan particulieren en bedrijven. Alles is mogelijk op het gebied van ontwerp, complete afwerking en inrichting. Alles onder één dak en gecoördineerd door één bedrijf. Dus geef uw wensen aan dan kijken we samen wat we voor u kunnen realiseren. Over het algemeen bieden we drie lijnen aan voor het ontwerp van onze buitenverblijven en tuinmeubelen.

 

MODERN
Denkt u bij deze stijl aan schuine of strakke lijnen, hoekpalen die zo min mogelijk zichtbaar zijn, moderne raampartijen en de afscheiding van de veranda met als optie een glazen wand.

LANDELIJK
In dit ontwerp komen meer rustieke lijnen voor en hoekpalen met een zo robuust mogelijke uitstraling. Dakbedekking kan worden gedaan met riet of dakpannen. En denkt u aan stalen ramen en deuren met een hedendaagse uitstraling.

DUURZAAM
Bij deze stijl kunt u denken aan een modern buitenverblijf die opgaat in de omgeving. Het buitenverblijf heeft een natuurlijke uitstraling. Ook kunt u aan groene daken denken en worden er duurzame materialen gebruikt.