Landmanshof 95, 3342 XE Hendrik-Ido-Ambacht 06-20304713 info@stervillage.nl

Project Maatwerk buitenverblijf Hendrik-Ido-Ambacht

Maken jullie ook buitenverblijven die niet haaks zijn? Gewoonlijk niet en is alles netjes haaks, maar als het maatwerk wordt wel natuurlijk! Doordat het perceel niet haaks is, en de maximale oppervlakte wel graag volledig gebruikt wordt hebben we hiervoor een maatwerk model ontworpen. De afmetingen zijn 4,8m (verlopend naar 4,3m) x 3,7m (verlopend naar 3,1m).

In de gesprekken met de klant zijn alle wensen besproken en deze zijn verwerkt in een 3D-visualisatie. Hiermee kunnen wij vooraf al een duidelijke impressie geven van het eindresultaat. Het buitenverblijf kenmerkt zich door robuuste zwarte staanders van 20x20cm op grijze hardstenen poeren. De liggers die het dak dragen zijn van verweerd eiken, die een mooi contrast geven op het grijze dak en de grijze wandpanelen. De verstelbare lamellen geven de benodigde privacy en eventuele benodigde schaduw.

Klantrecensie

Vanaf de eerste afspraak tot de uiteindelijke uitwerking verliep het contact erg klantvriendelijk.

Wij hebben ontzettend veel wensen ingebracht. De mannen hebben die serieus genomen en uiteindelijk kunnen verwerken in ons buitenverblijf. Niets was teveel en om die reden zijn wij zeer tevreden over de samenwerking met Ster Village.

Hartelijke groet,

Jan & Claudia Rozema

 

 

Bent u geïnteresseerd in dit model? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

‘Buitengewoon genieten!’

knop-terug