Landmanshof 95, 3342 XE Hendrik-Ido-Ambacht 06-20304713 info@stervillage.nl

Tuinmeubelen

Bij Ster Village kunt u niet alleen terecht voor overkappingen en blokhutten. Wij kunnen u namelijk ook van dienst zijn voor bijpassende tuinmeubelen. Wanneer u een overkapping of blokhut bij ons gaat aanschaffen kunt u kiezen uit drie stijlen, namelijk Landelijk, Modern of Duurzaam. Om uw tuin de mooiste uitstraling te geven, kunt u er dan ook bij Ster Village voor kiezen om bijpassende tuinmeubels te laten maken.

Handgemaakte tuinmeubelen in de gewenste stijl

De tuinmeubelen die wij u kunnen leveren, zijn handgemaakt en exclusief voor Ster Village. De meubels zijn te vergelijken met een loungeset. Uiteraard als u een ander soort meubels wilt, kunnen we de mogelijkheden daarvoor met u bespreken. Wij kunnen de tuinmeubelen in de stijlen Landelijk en Modern passend bij uw buitenverblijf maken. Afhankelijk van de stijl die u heeft gekozen voor uw buitenverblijf, kunnen wij een ontwerp maken voor uw tuinmeubelen. Na overleg kunnen onze medewerkers u de schets aanbieden met het eindresultaat en dan zullen wij de meubelen gaan maken.

Naast het ontwerpen van tuinmeubelen, monteren wij deze ook. Zo heeft u zelf geen omkijken ernaar en bent u ervan verzekerd dat alle producten in elkaar zitten zoals ze bedoeld zijn. Wanneer wij klaar zijn met het monteren, kunt u genieten van uw mooie buitenverblijf met bijpassende tuinmeubelen!

Als u vragen heeft of graag meer wilt weten over onze tuinmeubelen, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de stijlen, de meubels en allerlei andere onderwerpen waar uw vragen over heeft. Bij interesse kunt u ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Landelijk set 1 – FERRO